VI KLARTE OSS UTEN “TID FOR HJEM” 🏡🏡🏡

Det var ikke akkurat et vakkert uteområde som møtte oss da vi kjøpte huset vårt. Det var så mye å gjøre utenfor at det var nesten helt umulig å tenke på hvor vi skulle begynne. Jeg meldte oss på Tid for hjem 2 år på rad. Ingen hell. Jeg lurer på om det rett og slett var for stygt for de, haha. Det var nok ikke det, men det kan nok ha vært et for omfattende prosjekt, for det vi har gjort var ikke gjort på en uke. Det har tatt mye tid og penger, men resultatet er jeg så fornøyd med. Jeg er så stolt over Rich, og hva han har fått til. Han kom til Norge og kunne så og si ingenting om bygging, men med god hjelp og gode råd fra min familie får Rich til det meste. Vi har et stort uteområde nedenfor huset også, som trenger mye kjærlighet, Men en plass må vi begynne, og nå er vi nesten i mål med uteområdet på fremsiden av huset. 

Her er det ferdige resultatet: 

Hva synes dere?? jeg er veldig fornøyd med resultatet. Nå kan vi hvert fall kose oss utenfor når det er fint vær. Fra de første bildene kan dere nok se at det ikke var så altfor koselig utenfor de to første årene vi bodde her. Jeg elsket når det kom snø, så min hage så litt finere ut ☻ Nå trenger jeg ikke glede meg over at snøen skal komme å dekke over jordhaugen, men jeg gleder meg over å se ut stuevinduet og tenke at VI KLARTE DET ♥♥♥

2 kommentarer
    1. Personlig Utvikling: Å tusen takk. Jeg er veldig glad i å pusse opp og gjøre forandringer så det er en motivasjon i seg selv. Jeg er ikke så handy som min mann, så det er helst han som har jobbet og jeg som har sagt hvordan jeg vil ha det:-)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg