UKENS HUDPLEIETIPS: EN GOD KVELDSRUTINE 🌸🌸🌸

Etter en lang dag, med sminke og mye bakterier  er det fantastisk deilig å få renset huden før leggetid. Jeg elsker følelsen av en frisk og rein hud når jeg skal legge meg.

Jeg begynner rutinen veldig likt som om morgenen med en god rens. Jeg renser gjerne to ganger om jeg har sminke på for å få alt bort. Ikke sov med sminke på, da det tetter porer. Jeg går over med en toner for ekstra rens så jeg er 100 prosent sikker på at huden er rein og fri fra alle bakterier og forurensing fra dagen som har gått før kremer kommer på.

 

Om kvelden har jeg egentlig to hudpleierutiner jeg følger etter jeg har renset huden. Den ene er å bruke et c vitamin serum med 20% så det gir huden antioksidanter og kan reparere eventuelle pigmentflekker etterfulgt av et serum med mye fuktighet, eller en god nattkrem.

Den andre kveldsrutinen jeg har er å bruke en god ansiktskrem med høyt innhold av retinol etter rens av huden. Retinol er en form for A-vitamin syre og er bra på aldrende hud. Retamax fra Obagi inneholder både C og E vitamin, reverserer aldrende hud, minsker porer og beskytter mot videre solskader. En krem som inneholder alle de ingrediensene man trenger for å få en ny frisk hud. Dette er en del av en medisinsks hudpleieserie, så det bør alltid brukes etter konsultasjon med medisinsk helsepersonell. Når huden ikke er vandt med denne kremen, vil man nok oppleve at huden føles tørr og flasser, men det vil avta med tiden og huden kommer til å gløde ♥♥♥

 

#hudpleie #retamax #obagi #vitaminc #antioksidanter #kveldsrutine #hudpleietips #hud #serum #nattkrem #fuktighet 

2 kommentarer

Siste innlegg