UKEN SOM GIKK: SOMMER, SOL OG GLEDE

Ukens positive:
Jeg Kan ikke annet enn å velge været. Herlighet for et vææææær. Det var verdt all kulden i vinter hvis det er dette vi hadde i vente. For en start på sommeren, og allerede i mai. Vi bergensere tør jo ikke være for optimistiske, så jeg hører det er mange som er redd for at vi nå ikke har noe mer sommervær tilgode utover i juli og august. Tidligere år har mai vært bedre enn resten av sommeren og juli og august har bare vært regn. Lenge lever optimismen. I år skal bli bra. 


Ukens negative:
Jeg har farget etterveksten. Det ble ikke bra for å si det sånn. Jeg har gjort det før…men lærer aldri. Det er det kjedeligste jeg vet. Det tar 100 år å gjøre og resultatet blir bra innimellom men denne gangen orket jeg ikke lage striper så tok hele etterveksten, så jeg kan vel bare si at det blir caps på jobb i dag til jeg får kjøpt meg en hårfarge. Alt man gjør for å spare litt penger.


Ukens gjøremål:

hele torsdagen malte jeg. I 8 timer….og jeg fortsatte igjen fredagen. Jeg hater å male hus og beise terrasse, så jeg er ganske stolt jeg holdt ut så lenge. Det er jo herlig når det er gjort. Det er fortsatt en del igjen å male, men når det er så fine dager, er det viktig å nyte litt også og ikke bare jobbe.


Ukens måltid:
Vi grillet for første gang hjemme hos. Det er vel ikke første gang, men første gang vi griller på noe annet enn en engangsgrill☻Det smakte nydelig. Skikkelig sommer stemning. 

Ukens badeplass:

Jeg har bare vært der tidligere med båt, men denne gangen kjørte vi med bil til den nydelige badeplassen i kollevågen på Askøy. Hvem trenger syden nå??? Jeg elsker å kjenne sanden mellom tærne, og det fikk jeg her.
Vi var også på stranden med Silje og Dennis en dag. Veldig fint der også, men litt mindre sand mellom tærne der 😊 Der ble det krabber i stedet, og ungene elsker det. 


Ukens mest leste blogg innlegg:

Vi reiste jorden rundt i 2008. Jeg kan ikke tro det er 10 år siden. Det er virkelig minner for livet. Jeg kunne gjort det samme igjen om jeg fikk mulighet.  Innlegget om reisen kan du lese HER

Håper alle får en fortsatt fin og solrik uke ♥♥♥
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg