NYHETER I KOSMETIKK VESKEN 💄💋

Er det noe jeg sliter med å holde styr på, så er det nyheter på kosmetikkfronten. Det er stadig nyheter, og det er helt umulig å få med seg alt. Jeg har funnet noen nyheter jeg ønsker å prøve ut. Mye av det er kanskje ikke en nyhet for noen men for meg er det noe nytt, og det er alltid like gøy å prøve ut.

Koreansk hudpleie blir mer og mer populært og nå er det mulig å finne ansiktsmasker i mange varianter i butikkene. Her er to masker fra merket Oh K. En prisbelønnet serie fra Korea. Gullmasken inneholder et serum som gir glød, minsker porer, fine linjer og rynker. Masken som inneholder kaviar skal gi en gjevnere hudtone. Masken inneholder også kull som hjelper til med avgiftning.

Loreal har komet ut med en rekke varianter av denne sprayen. En for krøller, rett hår, beachlook, bruk av hårføner, mer volum og ennda noen flere. Jeg har krøller naturlig, men retter også håret mitt en gang i ny og ne, så for meg var det de to her som var mest interessant. Krøllekremen skal gi finere og mere deffinerte krøller. Krøllene får mer glans og funker bra om du føner håret tørt. Rette sprayen er en spray som holder krusete hår borte, men gir en glansfull look. Tåler varme opp mot 230 grader.

En shampoo og balsam som lukter nydelig er denne fra Noughty. Dette er en shampoo og balsam som skal være til hjelp for et ødelagt og krusete hår. Produktene inneholder naturlige ingredienser noe som gjør at håret får beholde fuktigheten.

Ønsker du en lip gloss som sitter kan jeg anbefale denne. Da jeg testet den på hånden, satt den fortsatt på etter en hel dag med mange håndvask. Dett er en lip gloss med ekstra matt finish og 12 timer holdbarhet. Lip glossen kommer i flere nyanser

Foundation er vanskelig. Finner du en favoritt blir det gjerne den du kjøper igjen og igjen. Jeg har egentlig ingen favoritt, så jeg tester ut litt forskjellig. Denne foundation fra maxfactor er en foundation som også fungerer som et serum. Jeg liker denne godt. Den er lett og fin i konsistens. Dekker middels godt og føles ikke tørr ut på huden.

Nivea har komet ut med noen nye ansiktsmasker. Urban detox mask står det på de og det fanget min interesse. Den ene renser huden godt i dybden. Den andre skal minske porer og den siste skal gi mye fuktighet. Alle maskene skal virke på ett minutt, og det er da lett å få de inn i din daglige rutine. Maskene skal redusere påkjenninger på huden fra omgivelsene.

Denne masken vekket min interesse. Jeg synes utseende på masken er noe på kanten. Jeg vet ikke helt hvilke signaler de ønsker å sende ut ved å lage masken på denne måten. Masken fungerer på den måten at du stikker sprøyten inn i “lokket” som er frempå masken. Du rister posen godt før du åpner posen og tar ut en maske som du legger over ansiktet. Du velger maske ut i fra hva du ønsker å forbedre med huden din, om det er fuktighet eller rynker. 

En økologisk bodylotion fra HogM. Du finner lett disse økologiske produktene ved å se etter merket conscious på produktet. En deilig lotion med mange deilige ingredienser som aloe vera og jojoba olje

En toalettveske er godt å ha når man skal f.eks ut å reise, eller til å bruke til vanlig til oppbevaring. Jeg har funnet en toalettveske som er helt genial til å få litt system i kosmetikken. Jeg har jo haugevis av produkter, så en toalettveske hvor jeg kan ha et eget rom til sminke, et eget rom til hudkremer og et eget rom til tannkost og tannkrem er helt genialt. Jeg kan virkelig anbefale en toalettveske med flere rom

Ha en fortsatt strålende søndag ♥♥♥

#kosmetikk #hm #hogm #loreal #koreanskhudpleie #ansiktsmasker #hårprodukter #sminke #lipgloss 

6 kommentarer

Siste innlegg