BRUK AV CONSEALER FOR OSS OVER 30 💄👄

Huden vår er dessverre ikke lik som når vi er i 20 årene. Huden vår blir mer tørr, og bruk av concealer kan gjøre ting vondt verre. Bruker du YouTube for sminke tips, er det mange som viser deg bruk av concealer både her og der. 
De er gjerne ganske ung og huden er annerledes enn for oss i 30 årene. 
Her er mine tips for beste resultat: 

Et par linjer med concealer under hvert øye er nok

1. Bruk alltid øye krem før du tar på sminke. Den vil gi fuktighet, og dermed mindre tørr hud som vil gjøre at sminke legger seg i rynker

2. Etter du har lagt foundation kan du ta en olje for ansiktet om du har det og legge forsiktig under øynene. Dette er for å gi ekstra fuktighet til huden her. Du trenger ikke mye, bare en bitteliten dråpe. Ta en beautyblender og dytt forsiktig produkter inn i huden.

3. Om du har mørke ringer under øynene kan du bruke et korrigeringsprodukt og legge litt under øynene, så det ikke må brukes så mye concealer.

4. Da er det tid for concealer. Her er det best å bruke en concealer som er lett å fin. Ikke bruk en som føles tykk. 
Se etter en concealer som gir fuktighet og ikke en som er matt. Det vil tørke ut huden under øynene og rynkene vil vises mer.
Bruk gjerne en beautyblender for å blende inn produktet best mulig. 

En concealer som føles fuktig på huden og ikke tørker den ut er Maybelline sin anti-age concealer

5. For å få concealeren til å sitte best mulig er det tid for å “låse” den inn med litt pudder. Ser du videoer av yngre jenter som sminker seg med concealer legger de en haug med pudder på under øynene for så å børste det bort etterpå. Det funker dessverre ikke så bra på litt eldre hud. Huden vil se mye tørrere ut. Ta en beautyblender eller en mindre kost å dypp den i pudder. Slå litt på kosten så det ikke sittet mye pudder igjen på kosten. Så legger vi forsiktig litt pudder under øyet, gjerne bare langs øyevippe kanten der concealeren ofte ser tørrere ut. Det trengs ikke pudder rundt hele øyet. 
 

Less is more♥♥♥

12 kommentarer

Siste innlegg