• 14.11.2017
  • |
  • 17:49

OFFLINE KL 22

For en stund tilbake gikk det en reklame på tv med budskap om å kutte ned på data og mobil bruk etter klokken 22. Kan det være så vanskelig å klare å legge fra seg dette klokken 22?? Jaaaaa ... det er så sinnsykt vanskelig. Hver kveld har jeg som mål å få dette til, men failer hver kveld. 

Jeg kan være stup trøtt om kvelden og stup trøtt om morningen. Allikevel kommer jeg meg ikke i seng tidlig nok, på grunn av mobil og media.

Skal bare sjekke dette ... så dette ... så dette, og plutselig er tiden gått helt i fra meg. 

En kveld klarte jeg det, å legge fra meg dette leketøyet klokken 22. Nå skulle jeg se om det hadde noe å si. Riktig nok så sovnet jeg ganske så med en gang etter jeg hadde lagt meg.  Likevel bar det tilbake til det vanlige. Seine kvelder med å google det ene og det andre?og nå blogging. Når jeg endelig kommer meg i seng så må jeg bare bla kjapt gjennom Face book.  Klokken flyr. 

Bilde tatt fra google

Med unger som våkner flere ganger for natten, og begynnere dagen fra klokken 05.30 så sier det seg selv at jeg er nødt til å skjerpe meg og komme meg i seng om kvelden. Men det er sååå vanskelig. Når ungene er i seng om kvelden, er det den alene tiden som er gull verdt. Endelig kan jeg sette meg ned med beina på bordet. Dermed så flyr tiden av sted i det jeg begynner å surfe på nettet, og plutselig er klokken altfor mye.  Jeg ser for meg at jeg blir streng med ungene den dagen de får sin egen telefon/ nettbrett, med tanken på at dette er noe vi ikke tar med oss på soverommet. Det ødelegger for nattesøvn, og man ligger automatisk våken lenger. Ikke bra spør du meg. Her er jeg nødt til å skjerpe meg og gå foran som er godt eksempel. I tillegg til at jeg garantert ville følt meg mer uthvilt om jeg var offline klokken 22. Her har jeg absolutt et forbedringspotensiale, sammen med en del andre vil jeg tro☻

2 kommentarer

Cecilie kristiansen

15.11.2017 kl.13:54

Jeg blir sittende jeg også til sene kvelden. Du er så absolutt i alene om det. Er helt fantastisk å bare nyte, litt alene tid når ungene er i seng. Men det blir aldri med bare litt. Tia flakser avgårde på bare et blunk <3

CamyReed

15.11.2017 kl.21:12

Cecilie kristiansen: Så godt å høre at det ikke bare er meg<3

Skriv en ny kommentar

Design laget av Silje Lien Design
hits